Amennyiben repülőgéppel szeretne a Hajdúszoboszlói repülőtérre (LHHO) érkezni, kérem töltse ki az alábbi űrlapot.

A repülőtér nem nyilvános, csak a repülőtérvezető vagy az ügyvezető előzetes engedélyével lehetséges a leszállás a repülőtéren, ezért kérjük, hogy várja meg az emailes visszaigazolást, hogy a fenti személyek valamelyike jóváhagyta a leszállási kérelmet.

A repülőtér használatához ismernie kell és el kell fogadnia a hatályos repülőtérrendet.

Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a 20/B.  § (1) Az  (EU) 2018/1139 parlamenti a  tanácsi rendelet hatálya alá tartozó, és annak hatálya alá nem tartozó repülőtér – ide nem értve az  állami repülések céljára szolgáló és a  közös felhasználású repülőtereket – üzembentartója az Lt. 50/A. § (2) bekezdés a) és e) pontjában foglaltakkal összhangban a repülőtér induló és érkező forgalmáról – ideértve a repülőtér forgalmi körén üzemelő légijárműveket is – nyilvántartást vezet. (2) Az  (1)  bekezdésben meghatározott nyilvántartás a  motoros és nem motoros légjárművekről elkülönítetten és havi bontásban tartalmazza:

a) a légijármű lajstrom jelét vagy azonosító jelzését;

b) a leszállás időpontját;

c) a felszállás időpontját. 

Ezek alapján a repülőtér köteles minden fel és leszállást rögzíteni és nyilvántartani, azt a jogszabályoknak megfelelő jelentésekben feltüntetni.

A repülőteret mindenki saját felelősségére használhatja!

A repülőtér üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a repülőtér területén bekövetkező balesetért!

A repülőtér munkaterületét körülvevő területet gyakran használják futók és lovasok, kérjük ezt vegye figyelembe! A repülőtér területén - bár tilos - de gyakran sétáltatnak kutyákat, ezért fokozottan figyeljen a megközelítéskor, leszálláskor, felszálláskor és a földi gurulás során.

Az alábbi űrlapon igényelheti a leszállási engedélyt a repülőtéren.

LHHO repülőtér repülőtérrendje a Repülőtér menüpontban tölthető le.