Statisztikák

70+ esemény
800+ résztvevő
15 helyszín
4 siklóernyő-szövetség

Projekt leírás

Az UP! Untangle Paragliding projekt célja az volt, hogy növelje a siklóernyőzésben való részvételt, egy átfogó kampány segítségével négy országban. Nyolc Paragliding Open Weeks rendezésével a projekt sikeresen bevont több mint 800 olyan egyént, akik korábban nem ismerték a siklóernyős sportot, lehetőséget adva nekik a gyakorlati alapok megismerésére és a repülés izgalmának átélésére.

Ez a kezdeményezés nemcsak növelte a siklóernyőzés iránti érdeklődést és tudatosságot, hanem egy platformot is teremtett a projekt partnerei között a szakértelmük megosztására. Partnereink összegyűjtötték a legjobb gyakorlatokat, majd összeállítottak egy átfogó útmutatót a Paragliding Open Weeks szervezéséhez és lebonyolításához, elősegítve ezzel a sport népszerűsítésére irányuló erőfeszítéseket.

A projekt átfogó célja az volt, hogy kibővítse a siklóernyőzés megértését és vonzerejét, oly módon, hogy növekedjen a részvételi arányt és egy tudásmegosztási keretrendszer jöjjön létre, amely fenntarthatja és terjesztheti a siklóernyőzés iránti érdeklődést különböző közösségekben.

Paragliding Open Weeks

Több mint 800 ember próbálta ki a siklóernyőzést ingyen.

Az 70 Paragliding Open Weeks eseményünk során a résztvevők elméleti tudással kezdték, majd különböző siklóernyőgyakorlatokat próbáltak ki, mint például a talajemelés, előreindítások és lejtőrepülések.

Az program jelentősége nemcsak a résztvevők számában rejlik, hanem minden egyes rendezvény pozitív eredményeiben is. A résztvevők folyamatosan izgatottan és elégedetten számoltak be az érzéseikről, hangsúlyozva a képzési program hatékonyságát.

 A program Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában párhuzamosan zajlott.

Képek a hajdúszoboszlói rendezvényünkről: 

 

 Képek a partnereink rendezvényeiről:

EU finanszírozás